Поделится

четверг, 15 февраля 2024 г.

1 Відкрите звернення громадянина України від 5.2.2024 Импичмент Зеленского

 

ЗВЕРНЕННЯ

я, Болгарчук Р. Ю., громадянин України, який мешкав та мешкаю у Дніпрі, вирішив написати відкрите звернення у довільній формі, та надіслати його долучивши громадські організації, ЗМІ, державні, політичні установи, та ін.

У 2019 році, як і багато хто з українців, яким остогидло терпіти Петра Порошенка, голосував за Володимира Зеленського. І Зеленський В. О. справді проявляв позитивні для країни та для народу тенденції, ініціативи: скасування депутатської недоторканності, закон про покарання за недостовірні відомості у деклараціях, гучні звільнення та чистки, закон про деолігархізацію, закон «Про особливу процедуру усунення Президента України з посади (імпічмент)» тощо. Тому я досі розділяю, як що не помиляюся, хоча б частково його деякі декларовані погляди. Наприклад цифровізацію яку, як що не помиляюся він вважає “найголовнішим кроком у боротьбі з корупцією”. Однак, незважаючи на це, я не можу зрозуміти деяких суперечностей.

Наприклад, як відомо з відкритих джерел на 4.2.2024. Зокрема з  Вікіпедія (wikipedia.org) про Зеленського Володимира Олександровича, існують факти, що вказують на:

1 -  Кумівство.

Цитую:

15 квітня 2020 року Комітет виборців України заявив[276],

«Упродовж першого року президентства В. Зеленського понад 30 осіб, які раніше працювали в структурах „Студії Квартал 95“, її дочірніх організаціях, надавали послуги компанії, співпрацювали із В. Зеленським на професійній основі, були знайомими, друзями, родичами В. Зеленського чи його оточення отримали державні посади. Із них 12 безпосередньо працювали в „Студії Квартал 95“

Що це як не кумівство, яке до речі всім відоме? Так ми боремося з кумівством, чи сам президент показує приклад, який  заохочує до кумівства та порушує закон? Невже на всю країну не знайшлося більш достойних і компетентних фахівців? З яких людей та по яких критеріях проводився вибір кандидатів на посади, що туди попали з мільйонів добропорядних та більш професійних громадян саме друзі, родичи та знайомі Зеленського? Я вже не кажу за різних спортсменів, артистів та ін., які не мають жодного відношення до політики, соціології, економіки та ін. напрямків, які б дійсно могли б допомогти нашій країні,  підвищити рівень життя майже кожного громадянина, а зараз ще й перемогти у війні. Але посади зайняли інші.

 Напевно наслідки їх «компетенції» ми відчуваємо і досі.

2 – Офшори.

Приховування маєтку в Італії

У березні 2019 року журналісти «Слідство.Інфо» з'ясували, що Зеленський має незадекларовану 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі[265]. Саме в цьому районі відпочивають російські бізнесмени Роман АбрамовичОлег Дерипаска та члени родини Бориса Єльцина, ця місцевість відома як «московська провінція». Його вартість 3,8 мільйона євро. Власник будинку — італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Зеленським[266][267].

Знову виникає ряд питань. «З'ясували» - і що далі? Чи поніс Зеленський відповідальність? Вже мовчу про те, що він, як порядна людина, після такого мав би сам залишити крісло президента.  

Доречи, з того ж джерела:

«За результатами аналізу податкової декларації Зеленського за 2018 рік[302] станом на 1 січня 2019 року він володів активами на суму приблизно в 16 200 000 доларів США по середньозваженому курсу на момент покупки, при цьому

найбільша сума покупок і накопичень були здійснені в період з 2014 до 2018 року. На 15,5 мільйонів доларів (як мінімум) сім’я Зеленського поповнила свої активи за час війни України з Росією[303].

Наприкінці 2019 року Зеленський вказав в декларації суттєві зміни в майновому стані. Так, він отримав 4,8 мільйона гривень роялті від ТОВ «Квартал 95», а також 104 тисячі гривень за користування торговою маркою[304], тоді як роялті за 2018 рік складало лише 4 тисячі гривень[305]

Чим Зеленський відрізняється від олігархів, які відпочивають поблизу його італійської вілли? У тому числі й російських олігархів. У тому числі тих, які продовжують незаконно збагачуватися  і під час війни, заробляючи на вбивстві невинних громадян.

Відео по темі:🔥ЧИ СПЛАЧУЄ найвеличніший Зе податки, коли сам докоряє українцям | ПолітПросвіта - YouTube

3 - Уникнення призову.

Цитую:

Після початку збройної агресії РФ проти України Зеленський 18 квітня 2014 року отримав повістку до військкомату, але до армії не пішов. Факт надсилання такої повістки 13 квітня 2019 року оприлюднила пресслужба Міністерства оборони України[234] та підтвердив колишній командир 43-го батальйону «Патріот» Сергій Мацейко, а про отримання повістки мати шоумена розповіла ще в 2014 році[235]. Сам Володимир Зеленський тоді ж, 2014 року, прокоментував ситуацію з надходженням повістки так:

«Ну а що робити, я військовозобов'язаний. Якщо треба — піду воювати»[235]

Так само Володимиром Зеленським були проігноровані наступні три повістки, відповідно за 23 червня та 15 серпня 2014 року й повістка за 10 травня 2015 року[235][236][237][238][239][240][241].

Виникає питання, чи може така людина бути президентом? Тим паче у країні що воює. Чи не підриває хоча б саме цей загальновідомий факт ухилення обороноздатність і бойовий дух наших воїнів і нашої країни? Чи може Зеленський взагалі працює на Путіна, тому і не втік на початку війни, бо не боявся знищення, яке Путін проводить стосовно до простих громадян, як своєї, так і нашої країни? Звісно це дуже гостре питання і надумане припущення, але факти всього що ми зараз спостерігаємо, вірогідно, штовхають на розгляд і таких варіантів.

Цими діями, а не гучними словами, ми бачимо справжнє обличчя, ставлення Зеленського до Збройних сил України та українських громадян в цілому. Як він колись сказав Зеленский: я не лох какой-то - ПОЛНОЕ ВИДЕО (youtube.com) Цитую: «Я ж не лох…». Але складається не безпідставне враження, що всіх Українців Володимир Зеленський саме за лохів і тримає.

4 – Вагнерґейт («державна зрада»),

Цитую:

Докладніше: Справа Вагнерівців

22 липня 2021 року Шевченківський райсуд зобов'язав Державне бюро розслідувань почати досудове розслідування, за статтею 111 ККУ («державна зрада»), стосовно президента Володимира Зеленського та його оточення через зрив операції із затримання членів ПВК «Вагнера»[285]….

Зі слів очільника спецоперації, на її перенесенні наполягав голова офісу президента. Опублікована журналістами інформація про перенесення та зрив завершальної стадії операції призвела до широкого суспільно-політичного резонансу в Україні, критикували за це Президента України Володимира Зеленського та Голову Офісу Президента України Андрія Єрмака.[1][2][3][4]

Декілька коротеньких відео по темі приблизно дворічної давнини:

Новини України: Зеленському закидають "державну зраду" через справу вагнерівців - YouTube

Зеленський не просто порушив закон, а дійшов до державної зради, - Бутусов - YouTube

Але, якщо не помиляюся, розслідування "Вагнергейту" триває вже 2-4 роки. СБУ відкрила справу за фактом зриву "вагнерівської” спецоперації - RegioNews.ua

ТСК Верховної Ради України оприлюднила звіт, де йдеться про можливу причетність до зриву операції глави Офісу Президента Єрмака.

Bellingcat опублікувало розслідування, де йдеться про те, що Зеленський знав про операцію заздалегідь.

Чому тоді дивуватися що у нас досі йде війна, якщо підозрювані У ДЕРЖАВНІЙ ЗРАДІ, вже 2-4 роки продовжують керувати країною, а слідство і справам не видно кінця.

До речі, це вже окрема справа яку непогано було б розпочати, але вже стосовно тих, хто затяг таке важливе розслідування.

Може я щось не зрозумів, але може потрібно було відсторонити підозрюваних від виконання їх обов'язків, ще до початку повномасштабного вторгнення? Замість того розтягли слідство на 2-4 роки! А якщо вони дійсно зрадники? Тоді взагалі дивно як наша країна ще існує. Водночас не дивно чому ми досі не можемо виграти війну.

5 - Деякі приклади професійної некомпетентності, легковажності, недбалості, деструктивних рішень. Зловживання службовим становищем. Порушенням Конституції.

Приведу лише декілька посилань на відео навмання:

Нетривожна паніка від Зеленського - видихайте, і на шашлики! - YouTube

2 хв. Відео напередодні війни. Приблизно 2022 рік.

Одне із багатьох відео де Зеленський проігнорував дані американської розвідки,  на камеру, спростовує загрозу вторгнення, каже що потрібно заспокоїтися не бігти по гречку та сірники.

За таку недбалість Україна зазнала колосальні втрати тисячі загиблих, а Зеленський не тільки не пішов у відставку, а навіть не вибачився за помилки.

"Шашлики на травневі" 2.0. Зеленський зриває мобілізацію? // Без цензури // Цензор.НЕТ - YouTube

Відео 20 хв знову факти зафіксовані на відео про повістки шашлики та ін.

Вибачення за шашлики. Чому Зеленський не працює? - YouTube

Топ-10 порушень Конституції Зеленським. Альтернативне привітання до свята від президента. СПЕЦВИПУСК - YouTube

У цьому відео йдеться про зловживання службовим положенням

Нельзя дать Зеленскому и его нардепам спрыгнуть – Виталий Шабунин - YouTube

Та багато інших матеріалів, які по можливості, спробую надати у додатку до цього звернення і які кожен з легкістю може знайти сам у відкритому доступі.

Лише додам стосовно Конституції.

Як відомо з відкритих джерел Зеленський ще на 3 роки продовжив блокування ВКонтакті, Однокласників, Яндекса та інших російських сервісів / Полтавщина (poltava.to)

«14 травня президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради Нацбезпеки та оборони щодо «антиросійських» санкцій. Відповідний документ опублікували у ніч з 14 на 15 травня — без додаткових пояснень, а також додатків до Указу.

Рішення РНБО від 14 травня стосується продовження більшості персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), які упродовж 2017-2020 років ввів попередній президент Петро Порошенко.

Найцікавіше — чинна влада вирішила ще на 3 роки продовжити блокування таких сайтів, сервісів, програм та ресурсів як ВКонтакті Однокласники Яндекс, Mail.ru, Кинопоиск, Лаборатория Касперского, Dr.Web, «1С Мультимедіа Україна» тощо.

Новий Указ має номер 184/2020 і назву «Про рішення Ради національної безпеки та оборони України від 14 травня 2020 року»

Таким чином, Зеленський, як і Порошенко, не додержався, та порушив  34 статтю конституції.

Конституція України | від 28.06.1996 № 254к/96-ВР (rada.gov.ua)

Цитую «…Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати та поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір

Але, замість того, щоб вести війну, в тому числі в інформаційному просторі, обидва  президенти «наказали» своїх же громадян, супереч конституції, заборонив їм «збирати, зберігати, використовувати й поширювати інформацію» з \ і на деяких у тому числі російських платформах. До речі у нас досі немає гідних аналогів. А можливо немає і у світі. Але як то кажуть ламати не будувати. Легше всього заборонити навіть супереч законодавству, зокрема 34 статті Конституції.

До того ж така стратегія, ще до війни, вірогідно призвела до ще більшої ескалації конфлікту, лишивши росіян сам на сам з путінською пропагандою.  Але це, по відношенню всього вищезазначеного, вже дрібниці.

Резюмуючи.

Таким чином, по факту Володимиру Зеленському, по меншій мірі, можна висунути хоча б підозри зразу по декількох серйозних провинах:

1 Кумівство.

Призначення друзів та родичів на посади, може бути розглянуто як конфлікт інтересів, якщо особа, яка має можливість призначати на посади, використовує свій службовий статус для отримання неправомірної вигоди для себе або близьких осіб.

1.   Стаття 26 Закону України "Про запобігання корупції" - Конфлікт інтересів. Призначення родичів чи друзів на посади може розглядатися як конфлікт інтересів.

2.   Стаття 369 Кримінального кодексу України - Зловживання владою або службовим становищем.

3.    Стаття 172-7 КУпАП.  (urst.com.ua) Кодексу адміністративних правопорушень - Порушення правил запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Якщо були порушені встановлені правила щодо конфлікту інтересів. 

4.   Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем - Кримінальний кодекс України | Protocol

5.   Стаття 368-2 Кримінального кодексу України визначає непотизм (кумівство) як особливу форму фаворитизму, яка може бути кваліфікована як корупція Що таке корупція та якою вона буває? (lisproekt.gov.ua) та content (univd.edu.ua)

Та ін.

2 Офшори.

в українському законодавстві є низка статей, які можуть застосовуватися у випадках порушень пов'язаних з офшорними компаніями та активами:

1.   Стаття 366-1 Кримінального кодексу України - Декларування недостовірної інформації. Передбачає відповідальність за умисне неподання суб'єктом декларування зазначеної у декларації інформації або зазначення у декларації завідомо недостовірних відомостей.

2.   Стаття 212 Кримінального кодексу України - Ухилення від сплати податків. Може застосовуватися у разі використання офшорів для ухилення від сплати податків в Україні.

3.   Стаття 209 Кримінального кодексу України - Легалізація доходів одержаних злочинним шляхом. Може застосовуватися при легалізації коштів через офшори.

4.   Стаття 172-6 КУпАП - Порушення вимог фінансового контролю. Передбачає адміністративну відповідальність.

5.   Закон України "Про запобігання корупції": Стаття 46: Обмеження щодо володіння, користування та розпорядження активами. Стаття 50: Декларування майна, доходів, витрат і зобов'язань фінансового характеру.

Та ін.

3 - Уникнення призову.

в українському законодавстві є статті, за якими можна притягнути до відповідальності за ухилення від призову на військову службу:

1.   Стаття 335 Кримінального кодексу України "Ухилення від призову на строкову військову службу" - передбачає кримінальну відповідальність за умисне ухилення від призову на строкову військову службу.

2.   Стаття 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Ухилення від призову на строкову військову службу" - передбачає адміністративну відповідальність.

3.   Стаття 336 Кримінального кодексу України "Ухилення від призову за мобілізацією" - відповідальність за ухилення під час мобілізації.

Отже, Володимир Зеленський  можливо повинен був бути притягнутий як до кримінальної, так і до адміністративної відповідальності за ухилення від призову на військову службу. Проте, наскільки мені відомо, наразі немає жодної офіційної інформації про те, що Зеленського було притягнуто до відповідальності за ухилення від призову.

Та ін.

4 – Вагнерґейт («державна зрада»),

Статті українського законодавства, що стосуються державної зради:

1. Кримінальний кодекс України:

Стаття 111: Державна зрада. Стаття 112: Пособництво державній зраді. Стаття 113: Шпигунство. Стаття 114: Диверсія.

2. Кримінальний процесуальний кодекс України: Стаття 208: Затримання особи, підозрюваної у вчиненні злочину. Стаття 209: Обрання запобіжного заходу. Стаття 214: Відсторонення від посади.

З огляду на гостроту ситуації навколо можливих переговорів з ПВК Вагнер та звинувачень у державній зраді, Верховна Рада в ідеалі мала б якнайшвидше скликати позачергове засідання та ініціювати процедуру імпічменту.

Реалістично процедура імпічменту могла бути ініційована впродовж липня-серпня 2022 року, коли інформація про "Вагнергейт" набула значного розголосу та могла розцінюватися як серйозна підстава для звинувачень у державній зраді.

Кримінальний процесуальний кодекс України передбачає можливість застосування запобіжного заходу у вигляді обмеження права займати певні посади чи займатися певною діяльністю. Державна зрада — WikiLegalAid та Стаття 214. Початок досудового розслідування - Кримінальний процесуальний кодекс України | Protocol

Таким чином, відповідно до законодавства, особи, яким висунуто підозру у державній зраді, можуть бути обмежені у праві обіймати певні посади на період слідства.

Однак станом на 4.2.2024 процедура імпічменту щодо Президента Зеленського не ініційована І він навіть не був «Відсторонений від посади» згідно зі Ст. 214 . Кримінальний процесуальний кодекс України.

Та ін.

5 - Деякі приклади професійної некомпетентності, легковажності, недбалості, деструктивних рішень. Зловживання службовим становищем. Порушенням Конституції.

Це все вірогідно підпадає під статті:

1.             Конституція України: Стаття 19: Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України

2.             Кримінальний кодекс України: Стаття 171: Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, ст 1167: Відшкодування шкоди, завданої каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я (у наслідок дезінформації та спростування загрози).

3.             Кримінальний кодекс України: стаття 364 Зловживання службовим становищем, стаття 365 Перевищення службових повноважень, стаття 367  Халатність, що призвела до тяжких наслідків, стаття 367 Недбалість, невиконання або неналежне виконання службових обов'язків  

4.             Порушення Петром Порошенко та Володимиром Зеленським 34 статті Конституції України.

Та ін.

Аналіз та висновки.

На підставі вищезазначених фактів можна зробити по меншій мірі припущення що президент Зеленський, маючи повну владу, звільняючи та призначаючи посадовців,  не справляється зі своїми прямими обов’язками.

Сумніваюсь що якось можна пояснити всі ці факти іншими причинами. Дивно що про деякі інциденти Зеленського вже забули. В той час, скоріш за все з причини безкарності, знаходячись при владі, Володимир Зеленський постійно продовжує створювати нові. Це помилки, або державна зрада, ще треба буде довести у слідстві. І якщо наші суди безсилі, то можливо у міжнародному.

На підставі вищезазначених фактів можна зробити по меншій мірі припущення що президент Зеленський не справляється зі своїми прямими обов’язками, у  тому числі прописаними у статті 102 Конституції України, в якій визначено, що Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини та громадянина.

Територіальна цілісність порушена, в той час, коли президент Зеленський всіх заспокоював та дезінформував  на передодні вторгнення і казав що «не треба бігти за сіллю і сірниками», а найголовне те, що він знехтував попередженнями навіть американської розвідки, яке як ми бачимо пізніше підтвердилось. Ст 102 Конституції України. Стаття зі змінами 2024 рік (urst.com.ua)

Тобто фактично він не являється гарантом і тому не може вважатися легітимним.

Мало того, Володимир Зеленський не тільки не дотримується Конституції, а і (до речі, як і його попередник, якого багато людей, які голосували за Зеленського, хотіли би бачити за ґратами) постійно порушує.

Тобто на підставі інформації відкритих джерел, можна зробити висновок  Гарант Конституції сам порушує конституцію. Сам ухилявся від мобілізації. Борючись з олігархами, сам має офшори та володіє неабиякими статками, які збільшились в той час, коли пересічним громадянам стало жити ще гірше і почалась війна.

При цьому ця людина має найбільшу владу в країні, більшість у парламенті. Але замість визнати провини постійно знаходить винних. Як то кажуть в поганому танцю… Пробачте за сарказм. А в його випадку,  рояль заважає. То може б краще повернувся у квартал? Там від нього реально користі було більше. А головне менше шкоди. Але це вже лірика.

На підставі усього вищезазначеного, заявляю

, що я,  як виборець і громадянин України, особливо той, який голосував за Зеленського, тепер не вважаю Зеленського гідним бути головою нашої держави. Особливо як що враховувати скрутний стан в якому ми зараз знаходимося, і найімовірніший за все цей стан, зокрема зовнішньої агресії зобов’язаний і внутрішній некомпетентності, або навіть навмисних деструктивних дій того апарату правління який сформував Зеленський.

На жаль за рахунок, м'яко кажучи, недосконалості українського законодавства люди не можуть реалізувати свої законні права та вести пряме народовладдя. Сучасні технології вже дозволяють проводити опитування голосування та інше за допомогою звернень петицій онлайн голосувань майже безкоштовно за допомогою мобільних пристроїв які є майже у кожного. Ті у кого немає могли би використовувати банкомати.

Виникає питання, навіщо нам президент і така влада яку вибираємо ми, а контролюють олігархи? Олігархи які продовжують збагачуватися і на яких закривають очі особливо під час війни. Чи можна виграти війну коли вони продовжують розкрадати, у тому числі й у військових (яйця по 17…)?

 Тому пропоную допрацювати і застосувати механізми народовладдя.

Прошу негайно:

На підставі вищезазначених загальновідомих фактів, у тому числі зазначених мною вище

1. Донести це звернення до всіх причетних.

 Згідно з ст. 7, 18. ЗАКОНу УКРАЇНИ Про звернення громадян  в термін не більше п'яти днів передати це звернення за належністю відповідному органу чи посадовій особі.

У тому числі перекласти і надіслати у міжнародні судові інстанції. Оскільки, судячи зі всього, наші суди не працюють.

2. Відсторонити Зеленського та його офіс від виконання обов'язків до отримання результатів розслідування.

Згідно зі статтею 214 Кримінального процесуального кодексу України, оскільки Володимир Зеленський та Анатолій Єрмак підозрювані у ряді справ, зокрема пов'язаних з державною зрадою, відсторонити їх від виконання професійних обов'язків, до отримання результатів розслідування.

3. Провести імпічмент президента Зеленського.

Як зазначено у Законі України  Про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент) | від 10.09.2019 № 39-IX (rada.gov.ua) депутатам України від конституційного складу Верховної Ради України згідно з статті 3. «Ініціювання імпічменту»

Створити письмове подання та підписати більшістю народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України, ініціювати Процедуру імпічменту. Внести на розгляд Верховної Ради України письмове подання про ініціювання імпічменту  яке вже має правове обґрунтування та утворити спеціальну тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України

Згідно з ст. 18. Вимоги до проекту постанови Верховної Ради України про звинувачення Президента України.

 Створити  проект постанови Верховної Ради України звинувачення Президента України та викласти у проекті постанови Верховної Ради України по пунктах, окремо щодо кожного діяння, що містить ознаки злочину. Зокрема тих пунктів які фігурують у цьому зверненні («кумівство», «офшори», «уникнення призиву» «Вагнерґейт» «порушення Конституції»). Особливо останні два підпадають під 111 ККУ («державна зрада»),

Провести голосування щодо проекту постанови Верховної Ради України про звинувачення Президента України

Згідно з  Розділом IV Стаття 21. Пункт 8

З моменту оголошення головуючим на пленарному засіданні Верховної Ради України про дострокове припинення повноважень Президента України у зв’язку з усуненням його з поста в порядку імпічменту на період до обрання і вступу на пост нового Президента України обов’язки Президента України перекласти на Голову Верховної Ради України відповідно до положень статті 112 Конституції України.

Або взагалі, ще краще, у зв'язку з агресії зі сторони Російської Федерації, війною, до перемоги та припинення військових дій перекласти всі повноваження президента  на головнокомандувача Збройних сил України Залужного Валерія Федоровича. До речі, який вже себе показав як порядна людина і патріот нашої батьківщини.

Я не вважаю що Залужний сильний політик і нам всім потрібно буде потім думати, хто очолить уряд після війни, але не розумію, чому коли іде війна, не дати всі повноваження саме військовим, таким як Залужний? Ми досі замість цього годуємо своєю кров'ю злодіїв, президентів олігархів, ухилянтів, шахраїв та зрадників!

4. У випадку визнання Зеленського та інших винними,

згідно з Кримінальним кодексом України, державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України, позбавити їх волі на строк від дванадцяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Кримінальний кодекс України | LIGA:ZAKON (ligazakon.net)

 Це особливо важливо, оскільки вони можуть уникнуть покарання як і попередники, що стане черговим приводом порушувати закон правонаступникам і це ніколи не закінчиться.

5. Відшкодувати мені та іншим громадянам збитки.

 які зазнали, як  у наслідок вірогідного, державної зради, шахрайства, яке описане у попередніх зверненнях, так і в наслідок вірогідно службової недбалості (ст. 367 КК) та можливо бездіяльності, легковажність правоохоронних органів Президента з його Закликами не купляти сіль та гречку та його офісом з сумно відомими яйцями по 17 Резнікова, який до речі, наскільки мені відомо,  досі не поніс відповідальності. Вже не кажу про Єрмака, Безуглу та ін... З цього приводу вимагаю відкрити окремі кримінальні провадження.

 

Згідно з чинним законодавством України зокрема ст. 40 Конституції України http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80 та статті 7, 14, 20 (та ін.) Закону України «Про звернення громадян» http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/393/96-%D0%B2%D1%80 розглянути це звернення, надати обґрунтовану розгорнуту відповідь, або,  згідно ст.7., як що це не входить до Ваших повноважень, в термін не більше п'яти днів, переслати це звернення за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомити мене.

Лишаю за собою право

згідно з 34 ст. Конституції України

1 -  звертатися заради безпеки себе, своїх близьких, та в цілому звичайних громадян України у міжнародні організації з митою встановлення в Україні правосуддя, справедливості та народовладдя;

Тим паче особливо я, як громадяни, не хочу щоб, така людина як Зеленський представляла нібито мої інтереси у тому числі на міжнародній арені. Вважаю це образа і для інших громадян України, коли їхні інтереси буде представляти людина яка замішана в  такій кількості скандалів та нерозкритих кримінальних проваджень; яка не виконала майже жодної передвиборчої обіцянки, яка, маючи владу, знехтувала небезпекою, авторитетною інформацією, яка несе постійно якусь маячню, то про «шашлики», «я хочу, чтобы украинцы трішечки запливли жирком.» то про «лохів» то про «вийде розбійнику» то ще щось. Яка звільняє грамотних людей, а натомість на їх місце ставить друзів знайомих та ін. Я не хочу щоб, мене та Україну асоціювали з такою людиною. Особливо в той час, коли Нам так потрібна допомога і підтримка.

Тому це звернення відкрите. Тому що я хочу щоб, всі знали і не асоціювали мене або інших свідомих громадян України з такими як Зеленський. Хочу щоб, розуміли що у нього більше немає нашої підтримки що він, на мою думку, вже не є гарантом конституції та не представляє права громадян України.

Я довгий час терпів, знаходячись в найманому рабстві, не мав часу; сподівався що стане краще, щодо влади прийдуть професіонали, що артисти, спортсмени та різні блогери наберуться розуму, виправлять свої помилки, але терпець урвався. і зараз заявляю що ця влада не зацікавлена в моїх правах. І наймовірніше в правах більшості пересічних українських громадян.

Тому згідно з 5 статтею Конституції Цитую:

«Стаття 5. Україна є республікою. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».

Волію здійснювати владу безпосередньо, а не за допомогою хабарників, корупціонерів, спортсменів, артистів аферистів їхніх родичів та друзів, а також просто недолугих але чомусь казково багатих  людей, які нібито представляють мої інтереси і яких за вуха не відтягнеш від годівниці влади.

2 – оприлюднювати це відкрите звернення та відповіді на нього.

Оскільки, як показав мій гіркий досвід, не зважаючи на законодавство,  часто звернення ігнорують, або дають банальні відписки.

Конкретний приклад одне з моїх звернень з приводу вірогідного шахрайства, коли я, ще до війни заказав через інтернет собі продукти для харчування, але продавець зник, а правоохоронні органи виявились безсилими навіть заблокувати його карту, на яку я перерахував гроші та почати судову справу. Матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022046700000061 від 25.03.2022.

Звернення у вище стоячі інстанції також не дали результатів. Що казати за більш вагомі справи, коли не можуть розслідувати навіть дрібні, з масою фактів і даних. Складається враження що взагалі не хочуть працювати, або вже нікому. 

Також  пропоную іншим ділитися цим зверненням, або створити власні, та відстоювати свої законні права.  

Це особливо важливо оскільки саме по причині дезорганізації, недбалого та легковажного ставлення, корупції, кумівства ми не змогли дати гідну відсіч ворогу, і зараз саме з причини такого ставлення нашій країні доводиться терпіти криваві жнива, в той час, коли шахраї продовжують заробляти на крові й навіювати ідеї що це все «не на разі», «не на часі», «треба об’єднатися проти зовнішнього ворога» - Але об'єднатися з ким… шахраями, корупціонерами та найголовніше зрадниками!? Це об'єднання вівців та гусей з лисами та гієнами проти Вовків.

П. с.

Спочатку я не квапився і не хотів писати саме фразу «Прошу негайно». Але все ж таки вирішив написати «негайно» оскільки чуток про звільнення генерала Залужного, Зеленським, все більше, Хотілось би вірити що це лише чутки. Тому потрібно відсторонити такого президента від влади якомога швидше доки ми ще живі та він не накоїв ще більше горя. Напевне такий «гарант», гірший за ворогів.

Посилання на додатки до звернення. https://drive.google.com/drive/folders/1lzFw01OD-q7UC7DBEffhqNDX_khe48QI?usp=sharing 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечания